Pages

ELiSS Natural Long Lasting Lipstick

ENL adalah lipstik yang menakjubkan dari saat ia menyentuh bibir anda. Mengandungi Vitamins C dan E, Castor Oil, Helianthus Annuss Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil dan bahan semulajadi lain untuk melembapkan, menyuburkan dan menjaga bibir anda, dan and boleh melupakan masalah bibir kering dan pecah-pecah selama-lamanya.

Warna kesukaan anda kekal selama12-jam. Berseri sepanjang hari. Selesa sepanjang hari. Cantik sepanjang hari. Hanya sekali sapuan dan anda tidak perlu risau untuk merapikannya lagi.

Sapuan natural ENL akan bertukar ke warna merah jambu yang berbeza mengikut suhu badan.

2 cara pemakaian: Sapu ia sahaja atau sapuan di bawah lipstik lain sebagai lapisan asas pelembab.

ENL is an extraordinary lipstick from the moment it touches your lips. Includes Vitamins C and E, Castor Oil, Helianthus Annuss Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil and other naturally derived moisturizers to moisturize, nourish and care for your lips, and forget about dry and chapped lips forever.

With 12-hour wear, the color you love is here to stay. All-day silky. All-day comfortable. All-day gorgeous. Apply once and don't think twice about it.

ENL appears clear when applied changes 'magically' into different shades of pink, according to the wearer's body chemistry.

Wear it two ways: Wear alone or apply under lipstick as a moisturizing base coat.


Coretan Pengasas:
Bagi seorang yang simple tetapi mementingkan penampilan, saya tidak mahu tampil pucat bila berhadapan dengan pelanggan dan tetamu. Oleh kerana bibir yang sensitif, saya telah mencipta satu formula yang menghasilkan lipstik yang natural, selamat, warna yang cantik, shining di bibir dan tahan lama. Hasil gabungan idea dan formula yang diberikan oleh saya dan saintis tempatan maka terhasillah
Eliss Natural Long Lasting Lipstick. 

Saya dan ibu sentiasa bermasalah jika mahu memakai lipstik. Bibir kami cepat kering, menggelupas dan ada ketikanya kering melampau sampai berdarah. Jadi, kami amat berhati-hati memilih lipstik. Dengan peluang yang ada, saya tidak ketinggalan mencipta lipstik yang sesuai untuk masalah yang dihadapi oleh saya dan ibu.

Eliss Natural Long Lasting Lipstick kaya dengan vitamin dan diperkaya dengan Cocoa Butter. Seperti yang sedia maklum, Cocoa Butter adalah satu bahan yang boleh melembapkan kulit. Oleh itu ia merupakan bahan yang pastinya menjadi pilihan saya bagi menghasilkan lipstik yang sungguh ajaib ini. Tiada lagi masalah kulit bibir yang kering. Apa yang menakjubkan lagi, ia sungguh menyerlah bak memakai lips gloss tapi masih mengekalkan gaya natural seseorang. Warna yang mengikut darah seseorang ini sangat sesuai untuk semua wanita. Bahkan lelaki yang berbibir hitam dan kering juga boleh mengoleskan Eliss Natural Long Lasting Lipstick untuk rawatan bibir. Tapi oles dirumah jer.. kut nanti keluar rumah berlipstik ramai pulak wanita yang tergoda.. :)

Apa lagi yang dibongkar? 

Jika anda seorang yang suka berlipstik dengan warna-warna yang boombastik, terutamanya lipstik pensil.. kadang-kadang ada antaranya yang akan membuatkan kulit bibir mengering. Apa yang anda perlu buat? Hanya sapukan Eliss Natural Long Lasting Lipstick terlebih dahulu dan buatlah lapisan dengan lipstik yang berwarna lain di lapisan atas. Dengan cara ini, bibir anda kekal lembap terpelihara dan yang pasti warna akan kekal lebih lama. Jadikan Eliss Natural Long Lasting Lipstick alas bibir anda sebelum mengoles lipstik lain. Its Amazing... dan saya sangat berpuas hati dengannya. Cubalah..

Harga : RM35.00 (Semenanjung) / RM45.00 (Sabah & Sarawak)
***Harga tertera adalah termasuk pengeposan
http://elissskincare.blogspot.my/p/blog-page.html

Amin & Zaidah

Usahawan Perniagaan Online dan Offline

No comments:

Post a Comment